StPr/25/1919
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Obowiązki:
1.Kompleksowe zarządzanie obszarem uboju i patroszenia kurczaka (od przyjęcia żywca do przekazania tusz/elementów do chłodni/rozbioru), z naciskiem na dobrostan zwierząt i bioasekurację.
2.Odpowiedzialność za wynik technologiczny i jakościowy: uzyski, ubytki, parametry jakości
3.Zapewnienie zgodności z HACCP, GHP/GMP, IFS/BRC i wymogami inspekcji weterynaryjnej (WIF/PIW) oraz przepisami UE/PL dot. uboju drobiu.
4.Planowanie i koordynacja pracy zespołów liniowych i operatorów
5.Współpraca ze służbami Utrzymania Ruchu, BHP i Jakości przy prewencji awarii, przestojach, dezynfekcjach i myciach maszyn i pojemników, gospodarowaniu odpadami
6.Przygotowanie obszaru do audytów (wewnętrznych, klientowskich, jednostek certyfikujących) oraz nadzór nad trwałym utrzymaniem standardów
Miejsce pracy:
ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- obsługa komputera MS Office, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- [Umiejętność 1] : min. 3–5 lat doświadczenia w zarządzaniu obszarem uboju zwierząt, patroszenia lub rozbioru drobiu (mile widziane doświadczenie w średnich/dużych zakładach, standardy HACCP/GHP/IFS/BRC, praktyki dobrostanu zwierząt (ogłuszanie, zawieszanie, parametry obróbki), wymogi nadzoru weterynaryjnego 1.Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę i konkurencyjny pakiet wynagrodzenia z premią za wyniki. 2.Realny wpływ na kluczowy obszar zakładu i możliwość wdrażania nowoczesnych rozwiązań technologicznych. 3.Możliwości rozwoju w strukturach Grupy KPS, awansów 4.Ubezpieczenie na życie, szkolenia specjalistyczne (zarządzanie, jakość, dobrostan). 5.Program wdrożeniowy i wsparcie doświadczonych kolegów.
Inne wymagania:
[Umiejętność 1] : min. 3–5 lat doświadczenia w zarządzaniu obszarem uboju zwierząt, patroszenia lub rozbioru drobiu (mile widziane doświadczenie w średnich/dużych zakładach, standardy HACCP/GHP/IFS/BRC, praktyki dobrostanu zwierząt (ogłuszanie, zawieszanie, parametry obróbki), wymogi nadzoru weterynaryjnego 1.Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę i konkurencyjny pakiet wynagrodzenia z premią za wyniki. 2.Realny wpływ na kluczowy obszar zakładu i możliwość wdrażania nowoczesnych rozwiązań technologicznych. 3.Możliwości rozwoju w strukturach Grupy KPS, awansów 4.Ubezpieczenie na życie, szkolenia specjalistyczne (zarządzanie, jakość, dobrostan). 5.Program wdrożeniowy i wsparcie doświadczonych kolegów.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Stępień
Nr telefonu:
722 220 055
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail