StPr/25/0093
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
prowadzenie kontroli jakości na poszczególnych etapach procesu produkcji, w oparciu o ustanowione standardy
tworzenie raportów
wykonywanie audytów wewnętrznych, nadzór nad przestrzeganiem procedur produkcyjnych
sporządzanie analiz i raportów jakościowych
Miejsce pracy:
ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie branżowe
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, obsługa komputera, pakiet MS Office, prawo jazdy kat B
- znajomości podstaw systemu HACCP; doświadczenia w branży spożywczej; umiejętności komunikacji i współpracy w zespole; samodzielności, dokładności i spostrzegawczości; gotowości do pracy w systemie zmianowym ( 4:00-22:00, raz w miesiącu od godziny 00:00) Oferujemy: ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy niezbędne narzędzia pracy możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w tym nauki języka angielskiego, niemieckiego
Inne wymagania:
znajomości podstaw systemu HACCP; doświadczenia w branży spożywczej; umiejętności komunikacji i współpracy w zespole; samodzielności, dokładności i spostrzegawczości; gotowości do pracy w systemie zmianowym ( 4:00-22:00, raz w miesiącu od godziny 00:00) Oferujemy: ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy niezbędne narzędzia pracy możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w tym nauki języka angielskiego, niemieckiego
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Stępień
Nr telefonu:
722 220 055
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail