Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 300 PLNZakres obowiązków:
Obowiązki:
kontrole i nadzór nad dostawami surowca mięsnego, dodatkami nie mięsnymi oraz opakowaniami
kontrole nad prawidłowością przebiegu procesów technologicznych
kontrole międzyoperacyjne wspomagające procesy produkcyjne
kontrole i nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym
przygotowywanie i przeprowadzanie szkoleń wewnętrznych dla pracowników
udział w kontrolach urzędowych (np. weterynaryjnych i innych) oraz audytach wewnętrznych i zewnętrznych
codzienne raportowanie z przebiegu pracy kontroli jakości
współpraca z pracownikami działów produkcyjnych, magazynu, działu technicznego, ekipy myjącej, rozwoju produktu i innymi
nadzór nad ewidencją przedmiotów przeznaczonych na poszczególne procesy produkcyjne
nadzór nad parametrami prawidłowości przebiegu procesów produkcyjnych
Miejsce pracy: MALENICKA 81, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Pracodawca: ELMAS KRZYŻANOWSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- obsługa komputera MS Office, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; dobra organizacja pracy i umiejętność planowania pracy własnej wykształcenie wyższe – preferowany kierunek technologia żywności lub pokrewne; znajomość norm prawnych oraz narzędzi związanych z jakością; Oferujemy: stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w dużej, rozwijającej się masarni w Radomiu z bogatą wieloletnią tradycją wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji, umiejętności oraz doświadczenia zawodowego przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy możliwość zdobywania wiedzy od doświadczonych profesjonalistów w zakresie systemów zarządzania jakością w zakładach mięsnych
Inne wymagania:
minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; dobra organizacja pracy i umiejętność planowania pracy własnej wykształcenie wyższe – preferowany kierunek technologia żywności lub pokrewne; znajomość norm prawnych oraz narzędzi związanych z jakością; Oferujemy: stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w dużej, rozwijającej się masarni w Radomiu z bogatą wieloletnią tradycją wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji, umiejętności oraz doświadczenia zawodowego przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy możliwość zdobywania wiedzy od doświadczonych profesjonalistów w zakresie systemów zarządzania jakością w zakładach mięsnych
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Stępień
Nr telefonu:
722 220 055
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail