StPr/25/0568
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 6 000 PLN
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków:
• Organizacja i nadzór nad pracą zespołu pracowników produkcji
• Kontrola realizacji planów produkcyjnych i terminowości zleceń
• Zapewnienie przestrzegania zasad BHP, higieny pracy oraz standardów jakości (HACCP, itp.)
• Współpraca z działem handlowym, utrzymania ruchu oraz jakością
• Wdrażanie nowych pracowników oraz prowadzenie bieżących szkoleń
• Reagowanie na nieprawidłowości w procesie produkcyjnym
• Sporządzanie raportów i dokumentacji produkcyjnej
Miejsce pracy:
Portowa 22, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Pracodawca:
Szkuner Sp. z o.o.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- komunikatywność, otwartość, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie na stanowisku, Kierowanie zespołem produkcyjnym
- [Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ PROCESÓW PRODUKCYJNYCH I WYMAGAŃ SANITARNYCH W ZAKŁADACH SPOŻYWCZYCH [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMÓW HACCP/IFS/BRC [Inne] : Wymagania: • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane przetwórstwo rybne) • Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy • Znajomość procesów produkcyjnych i wymagań sanitarnych w zakładach spożywczych • Dyspozycyjność do pracy zmianowej • Umiejętność pracy pod presją czasu i rozwiązywania problemów • Mile widziane: znajomość systemów HACCP/IFS/BRC
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ PROCESÓW PRODUKCYJNYCH I WYMAGAŃ SANITARNYCH W ZAKŁADACH SPOŻYWCZYCH [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMÓW HACCP/IFS/BRC [Inne] : Wymagania: • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane przetwórstwo rybne) • Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy • Znajomość procesów produkcyjnych i wymagań sanitarnych w zakładach spożywczych • Dyspozycyjność do pracy zmianowej • Umiejętność pracy pod presją czasu i rozwiązywania problemów • Mile widziane: znajomość systemów HACCP/IFS/BRC
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
ALEKSANDRA KRAMPICHOWSKA
Nr telefonu:
512 728 301
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail