BRYGADZISTA PRODUKCJI - PRZETWÓRSTWO RYBNE

BRYGADZISTA PRODUKCJI - PRZETWÓRSTWO RYBNE

Powiatowy Urząd Pracy w Pucku

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 6 000 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0568

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 6 000 PLN

Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków:
• Organizacja i nadzór nad pracą zespołu pracowników produkcji
• Kontrola realizacji planów produkcyjnych i terminowości zleceń
• Zapewnienie przestrzegania zasad BHP, higieny pracy oraz standardów jakości (HACCP, itp.)
• Współpraca z działem handlowym, utrzymania ruchu oraz jakością
• Wdrażanie nowych pracowników oraz prowadzenie bieżących szkoleń
• Reagowanie na nieprawidłowości w procesie produkcyjnym
• Sporządzanie raportów i dokumentacji produkcyjnej

Miejsce pracy:
Portowa 22, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie

Pracodawca:
Szkuner Sp. z o.o.

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe
  • komunikatywność, otwartość, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie na stanowisku, Kierowanie zespołem produkcyjnym
  • [Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ PROCESÓW PRODUKCYJNYCH I WYMAGAŃ SANITARNYCH W ZAKŁADACH SPOŻYWCZYCH [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMÓW HACCP/IFS/BRC [Inne] : Wymagania: • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane przetwórstwo rybne) • Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy • Znajomość procesów produkcyjnych i wymagań sanitarnych w zakładach spożywczych • Dyspozycyjność do pracy zmianowej • Umiejętność pracy pod presją czasu i rozwiązywania problemów • Mile widziane: znajomość systemów HACCP/IFS/BRC


Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ PROCESÓW PRODUKCYJNYCH I WYMAGAŃ SANITARNYCH W ZAKŁADACH SPOŻYWCZYCH [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMÓW HACCP/IFS/BRC [Inne] : Wymagania: • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane przetwórstwo rybne) • Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy • Znajomość procesów produkcyjnych i wymagań sanitarnych w zakładach spożywczych • Dyspozycyjność do pracy zmianowej • Umiejętność pracy pod presją czasu i rozwiązywania problemów • Mile widziane: znajomość systemów HACCP/IFS/BRC

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
ALEKSANDRA KRAMPICHOWSKA

Nr telefonu:
512 728 301

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
Brak danych.

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 22.08.2025, 04:54
ID ogłoszenia: 296193
Udostępnij:
Dodano: 22.08.2025, 04:54
ID ogłoszenia: 296193

Zobacz inne oferty

4 740 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Przelewice
4 740 PLNbrutto
Dodano: 28 min temu
Nowe

DEKARZ

4 666 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Glewice
4 666 PLNbrutto
Dodano: 28 min temu
Nowe

MONTER

6 464,83 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Borne Sulinowo
6 464,83 PLNbrutto
Dodano: 28 min temu
5 000 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Szczecinek
5 000 PLNbrutto
Dodano: 28 min temu
Nowe

MURARZ

5 000 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Białogardzie
Białogard
5 000 PLNbrutto
Dodano: 28 min temu
Do góry