BUFETOWA

BUFETOWA

Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 4 666 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0015

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN

Zakres obowiązków:
Wydawanie posiłków:

Przygotowanie stanowiska do wydawania dań.
Sprawne i estetyczne wydawanie posiłków klientom.
Udzielanie informacji o serwowanych daniach, w tym o alergenach.
Obsługa klientów:

Uprzejme i profesjonalne podejście do klientów.
Pomoc w wyborze posiłków z oferty.
Reagowanie na pytania i potrzeby klientów związane z posiłkami.
Dbanie o higienę i porządek:

Utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w miejscu wydawania posiłków.
Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa zgodnie z wymogami HACCP.
Obsługa sprzętu gastronomicznego:

Obsługa bemarów, podgrzewaczy, kas fiskalnych lub systemów POS (jeśli dotyczy).
Utrzymanie sprzętu w czystości i zgłaszanie usterek technicznych.
Zarządzanie produktami:

Kontrola ilości wydawanych posiłków zgodnie z zapotrzebowaniem.
Monitorowa

Miejsce pracy:
Podzwierzyniec 41, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Pracodawca:
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe
  • [Inne] : Wynagrodzenie 4666,00 zł brutto, pełny etet, dwie zmiany. Wymagania - wykształcenie zasadnicze zawodowe,staż pracy mile widziany, uprzejmość i profesjonalne podejście do klientów, Umiejętność sprawnego wydawania posiłków i odpowiadania na pytania klientów. Umiejętność bezpiecznego obchodzenia się z żywnością i sprzętem kuchennym. Kontakt tylko e-mailowy: [email protected]


Inne wymagania:
[Inne] : Wynagrodzenie 4666,00 zł brutto, pełny etet, dwie zmiany. Wymagania - wykształcenie zasadnicze zawodowe,staż pracy mile widziany, uprzejmość i profesjonalne podejście do klientów, Umiejętność sprawnego wydawania posiłków i odpowiadania na pytania klientów. Umiejętność bezpiecznego obchodzenia się z żywnością i sprzętem kuchennym. Kontakt tylko e-mailowy: [email protected]

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Damian Drupka

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Dodano: 17.01.2025, 04:18
ID ogłoszenia: 120313
Udostępnij:
Dodano: 17.01.2025, 04:18
ID ogłoszenia: 120313

Zobacz inne oferty

Do góry