StPr/25/0033
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie ciast i wypieków, takich jak:
drożdżówki,
pączki,
croissanty,
tarty,
ciasta.
Dbanie o najwyższą jakość i estetykę wypieków.
Zachowanie higieny i standardów bezpieczeństwa pracy w kuchni.
Miejsce pracy:
Rynek 2, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Pracodawca:
SELFIER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Cukiernik* (wymagany staż - lata: 2)
- Oferowane warunki: Stałe zatrudnienie w systemie równoważnym (1/1). Praca stacjonarna w Przemyślu. Atrakcyjne warunki zatrudnienia. Wymagania: Doświadczenie na podobnym stanowisku lub w pracy z ciastem francuskim, drożdżowym i maślanym. Pasja do cukiernictwa i chęć rozwijania umiejętności. Umiejętność pracy w zespole oraz dobra organizacja pracy własnej. Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w gastronomii.
Inne wymagania:
Oferowane warunki: Stałe zatrudnienie w systemie równoważnym (1/1). Praca stacjonarna w Przemyślu. Atrakcyjne warunki zatrudnienia. Wymagania: Doświadczenie na podobnym stanowisku lub w pracy z ciastem francuskim, drożdżowym i maślanym. Pasja do cukiernictwa i chęć rozwijania umiejętności. Umiejętność pracy w zespole oraz dobra organizacja pracy własnej. Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w gastronomii.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Adrianna Inglot
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV, LM
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail