StPr/25/0589
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
Zakres obowiązków:
SPORZĄDZANIE JADŁOSPISÓW DLA ŻŁOBKA I PRZEDSZKOLA ORAZ KUCHNI MLECZNEJ ZGODNIE Z AKTUALNYMI NORMAMI ŻYWIENIOWYMI I KALORYCZNOŚCiĄ, opracowanie receptur, nadzorowanie procesów lechnologicznych, prowadzenie HCCP na kuchni, sporządzanie i odpowiedzialność za próbki żywieniowe, nadzór nad dokumentacją w zakresie zaopatrywania w produkty żywieniowe, czynności szkoleniowe w zakresie programowania zdrowego stylu życia wśród rodziców, dzieci i personelu, odpowiedzialność za ilość posiłków danego dnia i nadzór nad cateringiem.
Miejsce pracy:
Bartłomieja Kopera 1, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Pracodawca:
ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW MIEJSKICH W ŚWIDNIKU
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: pomaturalne/policealne, medyczne, kierunek: dietetyka, średnie zawodowe 4-letnie, techniczne, kierunek: dietetyka
- zawód: Dietetyk
- wiedza z zakresu nauk o żywieniu, technologii żywności, a także umiejętności praktyczne takie jak: ocenianie stanu odżywienia, planowanie diet (zdrowotnych i leczniczych), edukacja w zakresie zdrowego żywienia
Inne wymagania:
wiedza z zakresu nauk o żywieniu, technologii żywności, a także umiejętności praktyczne takie jak: ocenianie stanu odżywienia, planowanie diet (zdrowotnych i leczniczych), edukacja w zakresie zdrowego żywienia
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Agnieszka Wac
Nr telefonu:
814580094 wew.0
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Zaloguj się przez Facebook