StPr/24/2989
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 6 153,71 PLN
System wynagrodzenia: Zasadnicze + regulaminowe dodatki i premie
Zakres obowiązków:
Planowanie jadłospisów okresowych zgodnie z zasadami dietetyki,
Ocena jadłospisów pod względem wartości odżywczej, energetycznej, zgodności z normami oraz ocena ekonomiczna,
Czuwanie nad przygotowywanie posiłków i ocena gotowych potraw, czuwanie nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne, monitorowanie zużycia produktów spożywczych,
Sporządzanie zestawień diet specjalnych, i zapotrzebowanie żywnościowego w oparciu o jadłospis
Pełnienie dyżurów popołudniowych i opieka nad wykonawstwem potraw w kuchni.
Miejsce pracy:
Plac im. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Pracodawca:
Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zaklad Opieki Zdrowotnej im. dr Stanisława Deresza w Choroszczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: pomaturalne/policealne
- Ukończenie szkoły policealnej i uzyskanie tytułu zawodowego technika technologii żywienia w specjalności dietetyka, lub tytuł zawodowy magistra lub licencjata na kierunku dietetyka, Ekspercka wiedza z zakresu żywienia i dietetyki, Umiejętność organizacji pracy, Dobra organizacja pracy, Dokładność w realizacji zadań i odpowiedzialność, Komunikatywność,
Inne wymagania:
Ukończenie szkoły policealnej i uzyskanie tytułu zawodowego technika technologii żywienia w specjalności dietetyka, lub tytuł zawodowy magistra lub licencjata na kierunku dietetyka, Ekspercka wiedza z zakresu żywienia i dietetyki, Umiejętność organizacji pracy, Dobra organizacja pracy, Dokładność w realizacji zadań i odpowiedzialność, Komunikatywność,
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Bogdan Minkiewicz
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail