GŁÓWNY SPECJALISTA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNY

GŁÓWNY SPECJALISTA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNY

Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 3 700 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/2789

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 3 700 PLN
brutto

Zakres obowiązków:
przygotowywanie próbek do przeprowadzenia badań chromatograficznych
wykonywanie badań chromatograficznych m.in. z wykorzystaniem technik GC-MS, GC-FID, HPLC-DAD zgodnie z obowiązującymi procedurami,
walidacja i optymalizacja metod badawczych,
prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań,
obsługa i nadzór nad urządzeniami laboratoryjnymi,
wykonywanie prac usługowych oraz badawczo-rozwojowych,
dział w audytach zewnętrznych i wewnętrznych w zakresie obowiązującym na danym stanowisku pracy,
prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania ISO/IEC 17025,

Miejsce pracy:
STAROŁĘCKA 40, 61-361 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie

Pracodawca:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy

Liczba godzin pracy w tygodniu:
20

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • zaangażowanie do pracy, Biegła znajomość pakietu Office , Doskonałe umiejętności interpersonalne i komunikacji, doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 7)
  • Wykształcenie wyższe - Technologia żywności Umiejętność: zdolność analitycznego myślenia i umiejętność interpretacji uzyskiwanych wyników badań, dobra organizacja pracy własnej, Umiejętność: dokładność i precyzja w realizacji badań laboratoryjnych, samodzielność, skrupulatność w realizaci zadań, umiejętność pracy w zespole Inne : wiedza z zakresu chemii analitycznej i technologii żywności oraz analiza jakościowa i ilościowa surowców i produktów spożywczych w szczególności koncentratów spożywczych(kawy), wiedza z zakresu opracowania i walidacji metod badawczych opartych na tech. chromatografii gazowej i cieczowej doświad. w pracy naukowej z wykorzystaniem tech. chromatograficznych, znajomość syst.zarządz ISO/IEC 17025,


Inne wymagania:
Wykształcenie wyższe - Technologia żywności Umiejętność: zdolność analitycznego myślenia i umiejętność interpretacji uzyskiwanych wyników badań, dobra organizacja pracy własnej, Umiejętność: dokładność i precyzja w realizacji badań laboratoryjnych, samodzielność, skrupulatność w realizaci zadań, umiejętność pracy w zespole Inne : wiedza z zakresu chemii analitycznej i technologii żywności oraz analiza jakościowa i ilościowa surowców i produktów spożywczych w szczególności koncentratów spożywczych(kawy), wiedza z zakresu opracowania i walidacji metod badawczych opartych na tech. chromatografii gazowej i cieczowej doświad. w pracy naukowej z wykorzystaniem tech. chromatograficznych, znajomość syst.zarządz ISO/IEC 17025,

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Agnieszka Uścińska

E-mail:
[email protected]

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, poczta, Termin: kontakt mailowy
Dodano: 22.10.2025, 04:50
ID ogłoszenia: 338717
Udostępnij:
Dodano: 22.10.2025, 04:50
ID ogłoszenia: 338717

Zobacz inne oferty

Do góry