INSTRUKTOR ZAWODU - KUCHARZ

INSTRUKTOR ZAWODU - KUCHARZ

Powiatowy Urząd Pracy w Nysie

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 5 350 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0821

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wynagrodzenie:
od 5 350 PLN

Zakres obowiązków:
Zarządzanie kuchnią w warsztacie gastronomicznym i kierowanie zespołem, zapewniając wysoką jakość przygotowywanych dań, przygotowywanie i opracowywanie jadłospisów, dbałość o odpowiednią jakość składników oraz efektywne zarządzanie zasobami,organizacja cateringów i eventów gastronomicznych dla przedstawicieli firm, biznesu oraz instytucji, prowadzenie warsztatów gastronomicznych szkolenie dorosłych uczestników, chcących podnieść swoje umiejętności kulinarne, kontrola i zarządzanie kosztami kuchni, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, wypełnianie dzienników zajęć oraz dbałość o dokumentację warsztatu zawodowego, reprezentowanie jednostki w projektach, wydarzeniach i działaniach wspierających proces reintegracji społecznej, organizowanych przez instytucje publiczne, organizacje pozarządowe oraz inne podmioty.

Miejsce pracy:
Poznańska 3, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie

Pracodawca:
Centrum Integracji Społecznej w Nysie

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
  • Wykształcenie średnie (mile widziane gastronomiczne), doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej w tym zarządzania zespołem, przygotowywania posiłków na dużą skalę oraz przygotowywania kalkulacji ofert, posiadanie uprawnień pedagogicznych (przygotowanie pedagogiczne lub ukończony kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu lub zaświadczenie o rozpoczęciu kursu pedagogicznego (istnieje możliwość uzupełnienia kursu w trakcie zatrudnienia), prawo jazdy kat. B, obsługa komputera, opanowanie i cierpliwość, odpowiedzialność i rzetelność w zakresie wykonywanej pracy, wysoka kultura osobista w kontaktach z uczestnikami, umiejętność pracy w zespole i komunikatywność, zdolności interpersonalne.


Inne wymagania:
Wykształcenie średnie (mile widziane gastronomiczne), doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej w tym zarządzania zespołem, przygotowywania posiłków na dużą skalę oraz przygotowywania kalkulacji ofert, posiadanie uprawnień pedagogicznych (przygotowanie pedagogiczne lub ukończony kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu lub zaświadczenie o rozpoczęciu kursu pedagogicznego (istnieje możliwość uzupełnienia kursu w trakcie zatrudnienia), prawo jazdy kat. B, obsługa komputera, opanowanie i cierpliwość, odpowiedzialność i rzetelność w zakresie wykonywanej pracy, wysoka kultura osobista w kontaktach z uczestnikami, umiejętność pracy w zespole i komunikatywność, zdolności interpersonalne.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Małgorzata Stęglowska

Nr telefonu:
661063757

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Dodano: 23.07.2025, 16:00
ID ogłoszenia: 264295
Udostępnij:
Dodano: 23.07.2025, 16:00
ID ogłoszenia: 264295

Zobacz inne oferty

2 100 €netto
Nowe
Carpediem Care
Aglasterhausen
2 100 €netto
Dodano: 6 godz. temu
1 850 €netto
Nowe
Senihelp24
Rückersdorf
1 850 €netto
Dodano: 6 godz. temu
1 850 €netto
Nowe
Senihelp24
Offingen
1 850 €netto
Dodano: 5 godz. temu
1 850 €netto
Nowe
Senihelp24
Offingen
1 850 €netto
Dodano: 5 godz. temu
Do góry