StPr/25/0821
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 5 350 PLN
Zakres obowiązków:
Zarządzanie kuchnią w warsztacie gastronomicznym i kierowanie zespołem, zapewniając wysoką jakość przygotowywanych dań, przygotowywanie i opracowywanie jadłospisów, dbałość o odpowiednią jakość składników oraz efektywne zarządzanie zasobami,organizacja cateringów i eventów gastronomicznych dla przedstawicieli firm, biznesu oraz instytucji, prowadzenie warsztatów gastronomicznych szkolenie dorosłych uczestników, chcących podnieść swoje umiejętności kulinarne, kontrola i zarządzanie kosztami kuchni, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, wypełnianie dzienników zajęć oraz dbałość o dokumentację warsztatu zawodowego, reprezentowanie jednostki w projektach, wydarzeniach i działaniach wspierających proces reintegracji społecznej, organizowanych przez instytucje publiczne, organizacje pozarządowe oraz inne podmioty.
Miejsce pracy:
Poznańska 3, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Pracodawca:
Centrum Integracji Społecznej w Nysie
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
- Wykształcenie średnie (mile widziane gastronomiczne), doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej w tym zarządzania zespołem, przygotowywania posiłków na dużą skalę oraz przygotowywania kalkulacji ofert, posiadanie uprawnień pedagogicznych (przygotowanie pedagogiczne lub ukończony kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu lub zaświadczenie o rozpoczęciu kursu pedagogicznego (istnieje możliwość uzupełnienia kursu w trakcie zatrudnienia), prawo jazdy kat. B, obsługa komputera, opanowanie i cierpliwość, odpowiedzialność i rzetelność w zakresie wykonywanej pracy, wysoka kultura osobista w kontaktach z uczestnikami, umiejętność pracy w zespole i komunikatywność, zdolności interpersonalne.
Inne wymagania:
Wykształcenie średnie (mile widziane gastronomiczne), doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej w tym zarządzania zespołem, przygotowywania posiłków na dużą skalę oraz przygotowywania kalkulacji ofert, posiadanie uprawnień pedagogicznych (przygotowanie pedagogiczne lub ukończony kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu lub zaświadczenie o rozpoczęciu kursu pedagogicznego (istnieje możliwość uzupełnienia kursu w trakcie zatrudnienia), prawo jazdy kat. B, obsługa komputera, opanowanie i cierpliwość, odpowiedzialność i rzetelność w zakresie wykonywanej pracy, wysoka kultura osobista w kontaktach z uczestnikami, umiejętność pracy w zespole i komunikatywność, zdolności interpersonalne.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Małgorzata Stęglowska
Nr telefonu:
661063757
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon