StPr/24/2960
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 5 282 PLN
+ dodatek za wysługę lat
Zakres obowiązków:
Planowanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (układanie jadłospisów),
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności i żywienia (HACCP, GHP, GMP),
Zaopatrzenie placówki w artykuły spożywcze (udział w przygotowaniu dokumentacji do przetargu na dostawy artykułów żywnościowych do placówki),
Bieżące zamawianie artykułów spożywczych u kontrahentów zgodnie z zapotrzebowaniem,
Zapytania ofertowe dotyczące zakupu wyposażenia kuchni i ewentualnych napraw sprzętu kuchennego. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Kalkulacja stawki żywieniowej.
Obsługa systemu do rozliczania opłat za pobyt dzieci w placówce oraz systemu do zamawiania posiłków. Bieżący nadzór nad pracą personelu kuchni.
Praca w godzinach 7-15.
Wynagrodzenie zasadnicze + dodatek za wysługę lat.
Miejsce pracy:
Nefrytowa 14, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Przedszkole Nr 11 Nefrytowy Zakątek
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: żywienie człowieka, dietetyka
- Wykształcenie: minimum średnie, najlepiej kierunkowe, związane z żywnością, żywieniem człowieka lub dietetyką. Znajomość Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełnić środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach oraz Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku. Doświadczenie w planowaniu żywienia. Dobra organizacja pracy, komunikatywność, rzetelność, Mile widziane doświadczenie w organizacji żywienia zbiorowego w placówce oświatowej.
Inne wymagania:
Wykształcenie: minimum średnie, najlepiej kierunkowe, związane z żywnością, żywieniem człowieka lub dietetyką. Znajomość Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełnić środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach oraz Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku. Doświadczenie w planowaniu żywienia. Dobra organizacja pracy, komunikatywność, rzetelność, Mile widziane doświadczenie w organizacji żywienia zbiorowego w placówce oświatowej.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Adamus Małgorzata
Nr telefonu:
22 750 77 50
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
brak