StPr/25/1237
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 2 400 PLN
Zakres obowiązków:
1. Nadzór nad funkcjonowaniem kuchni: przestrzeganie zasad bhp, ppoż, w określonych sytuacjach uczestniczenie w przygotowywaniu posiłków.
2. Znajomość i stosowanie zasad żywienia i norm żywieniowych.
3. Przestrzeganie przepisów związanych z GHP/HACCP, zamówieniami publicznymi.
4. Sporządzanie jadłospisów żywieniowych dekadowych z uwzględnieniem kaloryczności i gramatury potraw przewidzianymi dla dzieci.
5. Umiejętność dostosowania jadłospisu do dzieci za specyficznymi potrzebami żywieniowymi (alergie pokarmowe).
6. Planowanie i systematyczne zaopatrywanie placówki zgodnie z Regulaminem udzielania zamówień publicznych w szkole : żywność, sprzęt kuchenny i inne, środki czystości, prowadzenie ewidencji wydawanych towarów.
Miejsce pracy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
Publiczna Szkoła Podstawowa Specjalna Nr 67 w Szczecinie
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, biegła obsługa komputera, Microsoft Office
- [Inne] : preferowane wykształcenie gastronomiczne, z zakresu specjalności zbiorowego żywienia. Umiejętność obsługi komputera (Progman „Magazyn”, „Stołówka”, programy biurowe, praktyka w zawodzie intendenta, w pracy administracyjno- biurowej. Znajomość zasad żywienia i norm żywieniowych. Znajomość przepisów i procedur dokumentacji wg zasad HACCP, GMP/GHP.
Inne wymagania:
[Inne] : preferowane wykształcenie gastronomiczne, z zakresu specjalności zbiorowego żywienia. Umiejętność obsługi komputera (Progman „Magazyn”, „Stołówka”, programy biurowe, praktyka w zawodzie intendenta, w pracy administracyjno- biurowej. Znajomość zasad żywienia i norm żywieniowych. Znajomość przepisów i procedur dokumentacji wg zasad HACCP, GMP/GHP.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Anna Jarocka
Nr telefonu:
91 419 59 47
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon