StPr/25/2074
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 780 PLN
Wynagrodzenie: 4 780 ł brutto + dodatek za wysługę lat.
Zakres obowiązków:
-Układanie jadłospisów dekadowych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa dotyczącymi żywienia w programie Intendent Pro,
- przygotowani dziennych raportów żywieniowych w programie Program Stołówka
-prowadzenie dokumentacji dotyczącej systemu zbiorowego żywienia HACCP,
-dokonywanie zakupów artykułów żywnościowych mając na uwadze celowość zakupów i terminowość zaopatrzenia
-systematyczne dokonywanie analizy i kontroli zgodności jakościowej i ilościowej wydanych posiłków z pobranymi produktami do ich produkcji.
-prowadzenie magazynu żywnościowego ze wszystkimi artykułami w wyznaczonych pomieszczeniach
-sporządzanie list osób żywieniowych
-naliczanie zwrotów za niewykorzystane bony żywnościowe
-zakup środków czystości do internatu
-przygotowanie dokumentacji dotyczącej wyboru ofert na dostawy produktów do stołówki szkolnej itd.
Miejsce pracy:
Broniewskiego Władysława 14, 15-748 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Pracodawca:
Zespół Szkół Mechanicznych im. Św. Józefa
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- 1.Wykształcenie: średnie lub zasadnicze o profilu gastronomicznym, preferowany technolog żywienia w żywieniu zbiorowym 2.Doświadczenie zarodowe: staż pracy min. 2 lata przy wykształceniu zasadniczym lub staż pracy niewymagany przy wykształceniu średnim. -mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku 3.Uprawnienia/umiejętności -znajomość przepisów dotyczących żywienia, higieny i bezpieczeństwa żywności -dobra znajomość, obsługi programów komputerowych 4.Inne: -obywatelstwo polskie -pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych -niekaralność za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego
Inne wymagania:
1.Wykształcenie: średnie lub zasadnicze o profilu gastronomicznym, preferowany technolog żywienia w żywieniu zbiorowym 2.Doświadczenie zarodowe: staż pracy min. 2 lata przy wykształceniu zasadniczym lub staż pracy niewymagany przy wykształceniu średnim. -mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku 3.Uprawnienia/umiejętności -znajomość przepisów dotyczących żywienia, higieny i bezpieczeństwa żywności -dobra znajomość, obsługi programów komputerowych 4.Inne: -obywatelstwo polskie -pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych -niekaralność za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Katarzyna Kowalewska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Złożenie osobiście w sekretariacie lub drogą e-mail CV oraz zgody i klauzuli informacyjnej RODO. (do pobrania w sekretariacie lub na stronie internetowej) www.mechaniak.com.pl
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail