StPr/25/11794
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 5 200 PLN
+ dodatek motywacyjny, ZFŚS, "trzynasta pensja"
Zakres obowiązków:
1. nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania posiłków,
2. opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów,
3. w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym,
4. zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych,
5. codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach,
6. obliczanie dziennej stawki żywieniowej,
7. Sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych,
8. planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową.
Miejsce pracy:
Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- zawód: Intendent (wymagany staż - lata: 1)
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Wymagania: wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronimoczne, 1 rok doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego. Zgłoszenia: osobiste, e-mail: [email protected], tel.: 501 927 559.
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronimoczne, 1 rok doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego. Zgłoszenia: osobiste, e-mail: [email protected], tel.: 501 927 559.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
501 927 559
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook