StPr/25/11405
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 5 310 do 5 830 PLN
+ dodatek motywacyjny, dodatek stażowy
Zakres obowiązków:
- sporządzanie jadłospisów dostosowanych do grup wiekowych wychowanków placówki zgodnie z zaleceniami Instytutu Żywienia i Żywności oraz sanepidu;
- zamawianie artykułów spożywczych do sporządzania posiłków
zgodnie z planowanymi jadłospisami;
- sprawdzanie zgodności pod względem ilościowym dostarczonych towarów z fakturą oraz sprawdzanie prawidłowości cen jednostkowych asortymentu z zawartymi umowami z kontrahentami;
- systematyczne prowadzenie bieżącego rejestru i arkusza kontroli zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej w ramach HACCP;
- przyjmowanie od dostawców zamówionych artykułów spożywczych
Miejsce pracy:
01-830 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Zespół do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
- zawód: Intendent (wymagany staż - lata: 1)
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Zasady HACCP
- Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (gastronomiczne), rok doświadczenia zawodowego, zasady HACCP, komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Zgłoszenia: e-mail: [email protected], kontakt telefoniczny: 22 691 77 42.
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (gastronomiczne), rok doświadczenia zawodowego, zasady HACCP, komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Zgłoszenia: e-mail: [email protected], kontakt telefoniczny: 22 691 77 42.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
22 691 77 42
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook