StPr/24/13891
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 345 PLN
Do wynagrodzwenia dodatkowo+ premia 20%, dodatek za wysługę lat, "13'tka"
Zakres obowiązków:
- prowadzenie zespołu kuchennego odpowiedzialnego za żywienie zbiorowe w placówce oświatowej, zgodnie z zasadami HACCP;
- prowadzenie magazynu spożywczego oraz gospodarczego w placówce;
- przyjmowanie, wydawanie towaru;
- organizowanie dostaw produktów żywieniowych do placówki;
- prowadzenie dokumentacji przychodów i rozchodów programie komputerowym i przekazywanie rozliczeń do DBFO oraz faktur.
Miejsce pracy:
Spiska 1, 02-302 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Szkoła Podstawowa nr 97 im. Polskich Noblistek
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- zawód: Intendent
- polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- Obsługa komputera
- WYMAGANIA: - wykształcenie średnie lub wyższe; - umiejętność organizacji pracy własnej; - biegła obsługa komputera; - kreatywność; - komunikatywność; - umiejętność pracy w zespole; - doświadczenie w pracy w zespole; - mile widziane doświadczenie na stanowisku intendenta w szkole lub przedszkolu; - dobra znajomość języka polskiego. OBOWIĄZKI: - prowadzenie zespołu kuchennego odpowiedzialnego za żywienie zbiorowe w placówce oświatowej, zgodnie z zasadami HACCP; - prowadzenie magazynu spożywczego oraz gospodarczego w placówce; - przyjmowanie, wydawanie towaru; - organizowanie dostaw produktów żywieniowych do placówki; - prowadzenie dokumentacji przychodów i rozchodów programie komputerowym i przekazywanie rozliczeń do DBFO oraz faktur. GODZINY PRACY: 10:30-14:30 [ZGŁOSZENIA: [email protected]]
Inne wymagania:
WYMAGANIA: - wykształcenie średnie lub wyższe; - umiejętność organizacji pracy własnej; - biegła obsługa komputera; - kreatywność; - komunikatywność; - umiejętność pracy w zespole; - doświadczenie w pracy w zespole; - mile widziane doświadczenie na stanowisku intendenta w szkole lub przedszkolu; - dobra znajomość języka polskiego. OBOWIĄZKI: - prowadzenie zespołu kuchennego odpowiedzialnego za żywienie zbiorowe w placówce oświatowej, zgodnie z zasadami HACCP; - prowadzenie magazynu spożywczego oraz gospodarczego w placówce; - przyjmowanie, wydawanie towaru; - organizowanie dostaw produktów żywieniowych do placówki; - prowadzenie dokumentacji przychodów i rozchodów programie komputerowym i przekazywanie rozliczeń do DBFO oraz faktur. GODZINY PRACY: 10:30-14:30 [ZGŁOSZENIA: [email protected]]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniun z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail