StPr/25/2114
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 PLN
Zakres obowiązków:
Doskonała znajomość i bieżąca aktualizacja menu, wprowadzanie gości do restauracji i wskazywanie im wolnych miejsc, udzielanie informacji na temat składu potraw i sposobów ich przyrządzania, przyjmowanie zamówień od gości oraz wydawanie zleceń (bonowanie, czyli wprowadzanie na kasę) dla kuchni i bufetu,
pobieranie potraw i napojów z kuchni lub bufetu, serwowanie zamówionych potraw gościom, zmianę nakryć, naczyń, obrusów i serwet w obecności klientów o ile zachodzi taka potrzeba i konieczność sprzątanie ze stołów przy zachowaniu odpowiedniej kolejności i warunków higienicznych, na polecenie starszego kelnera lub kierownika: sporządzanie rachunków, inkasowanie należności, rozliczanie się z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu, dbanie o porządek w sali konsumenckiej.
Umowa zlecenie, wymiar czasu pracy 160 godzin/miesiąc.
Miejsce pracy:
Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Sylwia Staszewska
Nr telefonu:
126868143
Wymagane dokumenty:
skierowanie sala 103A