Zakres obowiązków:
Do Twoich zadań należy:
- obsługa gości w restauracji główniej, ogrodowej oraz winiarni;
- nakrywanie i sprzątanie ze stołów;
- obsługa gastronomiczna;
- obsługa imprez zamkniętych typu urodziny,weseka, wieczorki taneczne itp.;
- przyjmowanie zamówień oraz rezerwacji;
- serwis śniadaniowy;
- dbanie o porządek.
Miejsce pracy: Willischzaweg 69, 03096 Burg (Spreewald), Niemcy
Pracodawca: Hotel am See B-G-K Hotelbetriebsgesell. mbH
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca stała
Wymagania konieczne:
- Prawo jazdy kat. B
- Ukończone szkolenie zawodowe w gastronomii jest mile widziane. Doświadczenie w gastronomii jest zaletą, ale nie wymogiem. Znajomość języka niemieckiego w stopniu podstawowym (A2). Prawo jazdy kat. B. Podstawowa wiedza o obsłudze A la Carte. Elastyczność, motywacja, pracowitość, wysoka kultura osobista. Gotowość do pracy w weekendy.
Inne wymagania:
Ukończone szkolenie zawodowe w gastronomii jest mile widziane. Doświadczenie w gastronomii jest zaletą, ale nie wymogiem. Znajomość języka niemieckiego w stopniu podstawowym (A2). Prawo jazdy kat. B. Podstawowa wiedza o obsłudze A la Carte. Elastyczność, motywacja, pracowitość, wysoka kultura osobista. Gotowość do pracy w weekendy.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV ze zdjęciem, certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów:
E-mail, pisemnie.
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 2 200 EUR