StPr/25/0595
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 PLN
Zakres obowiązków:
Pracownik gastronomiczny odpowiedzialny za kompleksową obsługę gości w bufecie, która obejmuje przygotowanie i serwowanie potraw oraz napojów, dbanie o czystość i porządek stanowiska bufetowego, a także zarządzanie zapasami i obsługę płatności. Jego kluczowymi zadaniami są również doradzanie gościom w wyborze dań, zapewnienie wysokiej jakości obsługi i budowanie pozytywnego wizerunku lokalu
Miejsce pracy:
TYROLSKA 2g, 58-564 Sosnówka, powiat: karkonoski, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
TOPPING WORK EUROPE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
- obsługa kelnerska, Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, chęć do pracy, komunikatywność
- Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący
Inne wymagania:
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Denis Atanasow
Nr telefonu:
696762598
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail