Zakres obowiązków:
Obsługa klientów restauracji
sporządzanie drinków, kaw, herbat, deserów
Miejsce pracy: Swoboda 2, 95-015 Głowno, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Pracodawca: COOK-SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia
Inne wymagania:
Książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Izabela Kaluga-Wójcik
Nr telefonu:
696175931
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 300 PLN