StPr/25/0234
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą
Zakres obowiązków:
według stanowiska
Miejsce pracy:
Św. Leonarda 6, 25-311 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Pracodawca:
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- książeczka zdrowia, umiejętność pracy w zespole
- Zakres obowiązków: Operacyjne zarządzanie punktem gastronomicznym. Planowanie i organizowanie pracy zespołu. Dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Koordynacja działań promocyjnych. Dbanie o atmosferę zachęcającą klientów do korzystania z usług gastronomicznych. Utrzymywanie standardów obsługi gości, standardów HACCP Pracodawca oferuje; Zatrudnienie na umowę o pracę w ugruntowanej stabilnej, polskiej firmie z tradycjami Wysokość wynagrodzenia dopasowana do poziomu kompetencji i doświadczenia kandydata Oprócz wynagrodzenia zasadniczego: premia zadaniowa (regulaminowa), premia efektywna, dodatek z tyt. zajmowanego stanowiska Rozwój kompetencji zawodowych w ramach szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych Nagrody jubileuszowe za staż Wymagania;Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym. Samodzielność w działaniu, inicjatywa Gotowość do pracy w systemie zmianowym. Umiejętność planowania i organizacji pracy
Inne wymagania:
Zakres obowiązków: Operacyjne zarządzanie punktem gastronomicznym. Planowanie i organizowanie pracy zespołu. Dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Koordynacja działań promocyjnych. Dbanie o atmosferę zachęcającą klientów do korzystania z usług gastronomicznych. Utrzymywanie standardów obsługi gości, standardów HACCP Pracodawca oferuje; Zatrudnienie na umowę o pracę w ugruntowanej stabilnej, polskiej firmie z tradycjami Wysokość wynagrodzenia dopasowana do poziomu kompetencji i doświadczenia kandydata Oprócz wynagrodzenia zasadniczego: premia zadaniowa (regulaminowa), premia efektywna, dodatek z tyt. zajmowanego stanowiska Rozwój kompetencji zawodowych w ramach szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych Nagrody jubileuszowe za staż Wymagania;Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym. Samodzielność w działaniu, inicjatywa Gotowość do pracy w systemie zmianowym. Umiejętność planowania i organizacji pracy
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
504473494
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - Wskazany kontakt z pracodawcą; 504473494 lub e-mail; [email protected]