KIEROWNIK BARU GASTRONOMICZNEGO

KIEROWNIK BARU GASTRONOMICZNEGO

Miejski Urząd Pracy w Kielcach

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 5 000 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0234

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą

Zakres obowiązków:
według stanowiska

Miejsce pracy:
Św. Leonarda 6, 25-311 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Pracodawca:
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • książeczka zdrowia, umiejętność pracy w zespole
  • Zakres obowiązków: Operacyjne zarządzanie punktem gastronomicznym. Planowanie i organizowanie pracy zespołu. Dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Koordynacja działań promocyjnych. Dbanie o atmosferę zachęcającą klientów do korzystania z usług gastronomicznych. Utrzymywanie standardów obsługi gości, standardów HACCP Pracodawca oferuje; Zatrudnienie na umowę o pracę w ugruntowanej stabilnej, polskiej firmie z tradycjami Wysokość wynagrodzenia dopasowana do poziomu kompetencji i doświadczenia kandydata Oprócz wynagrodzenia zasadniczego: premia zadaniowa (regulaminowa), premia efektywna, dodatek z tyt. zajmowanego stanowiska Rozwój kompetencji zawodowych w ramach szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych Nagrody jubileuszowe za staż Wymagania;Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym. Samodzielność w działaniu, inicjatywa Gotowość do pracy w systemie zmianowym. Umiejętność planowania i organizacji pracy


Inne wymagania:
Zakres obowiązków: Operacyjne zarządzanie punktem gastronomicznym. Planowanie i organizowanie pracy zespołu. Dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Koordynacja działań promocyjnych. Dbanie o atmosferę zachęcającą klientów do korzystania z usług gastronomicznych. Utrzymywanie standardów obsługi gości, standardów HACCP Pracodawca oferuje; Zatrudnienie na umowę o pracę w ugruntowanej stabilnej, polskiej firmie z tradycjami Wysokość wynagrodzenia dopasowana do poziomu kompetencji i doświadczenia kandydata Oprócz wynagrodzenia zasadniczego: premia zadaniowa (regulaminowa), premia efektywna, dodatek z tyt. zajmowanego stanowiska Rozwój kompetencji zawodowych w ramach szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych Nagrody jubileuszowe za staż Wymagania;Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym. Samodzielność w działaniu, inicjatywa Gotowość do pracy w systemie zmianowym. Umiejętność planowania i organizacji pracy

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
504473494

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - Wskazany kontakt z pracodawcą; 504473494 lub e-mail; [email protected]
Dodano: 05.02.2025, 05:09
ID ogłoszenia: 135509
Udostępnij:
Dodano: 05.02.2025, 05:09
ID ogłoszenia: 135509

Zobacz inne oferty

Do góry