KIEROWNIK DS. OBSŁUGI RESTAURACJI I EVENTÓW

KIEROWNIK DS. OBSŁUGI RESTAURACJI I EVENTÓW

Powiatowy Urząd Pracy w Iławie

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 4 700 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/24/2722

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 4 700 PLN
Do uzgodnienia indywidualne - w zależności od kwalifikacji i doświadczenia

Zakres obowiązków:
Zarządzanie zespołem kelnerów w restauracji i podczas eventów.
Organizacja i nadzór nad pracą zespołu, w tym planowanie grafików. Obsługa kelnerska podczas wydarzeń i w restauracji, w razie potrzeby wsparcie zespołu w codziennych obowiązkach.
Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta i dbanie o pozytywny wizerunek lokalu. Egzekwowanie wytycznych oraz standardów obsługi. Rozwiązywanie bieżących problemów operacyjnych i sytuacji kryzysowych. Współpraca z kuchnią i innymi działami w celu zapewnienia płynności pracy.
W okresie poza sezonem planowanie usprawnień, organizacja szkoleń i przygotowywanie lokalu na sezon.

Miejsce pracy:
Marsa 2, 14-200 Nowa Wieś, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie

Pracodawca:
Karczma Łabędź Łukasz Wojenkowski

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe
  • Praca dwuzmianowa - wg. grafika. Wymagania: Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, najlepiej w branży gastronomicznej. Doświadczenie w obsłudze kelnerskiej. Doskonałe umiejętności organizacyjne i komunikacyjne. Asertywność i umiejętność skutecznego egzekwowania poleceń. Odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu. Elastyczność i gotowość do pracy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Mile widziana znajomość trendów w gastronomii i obsłudze eventów. Pracodawca oferuje: stabilne zatrudnienie w renomowanym lokalu o ugruntowanej pozycji na rynku, Możliwość rozwoju zawodowego i doskonalenia swoich umiejętności, Atrakcyjne wynagrodzenie, uzależnione od doświadczenia i wyników pracy, Przyjazną atmosferę pracy i wsparcie ze strony doświadczonego zespołu. Kontakt tel: 501 287 336 Wojenkowski Łukasz


Inne wymagania:
Praca dwuzmianowa - wg. grafika. Wymagania: Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, najlepiej w branży gastronomicznej. Doświadczenie w obsłudze kelnerskiej. Doskonałe umiejętności organizacyjne i komunikacyjne. Asertywność i umiejętność skutecznego egzekwowania poleceń. Odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu. Elastyczność i gotowość do pracy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Mile widziana znajomość trendów w gastronomii i obsłudze eventów. Pracodawca oferuje: stabilne zatrudnienie w renomowanym lokalu o ugruntowanej pozycji na rynku, Możliwość rozwoju zawodowego i doskonalenia swoich umiejętności, Atrakcyjne wynagrodzenie, uzależnione od doświadczenia i wyników pracy, Przyjazną atmosferę pracy i wsparcie ze strony doświadczonego zespołu. Kontakt tel: 501 287 336 Wojenkowski Łukasz

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Łukasz Wojenkowski

Nr telefonu:
501 287 488

Wymagane dokumenty:
cv

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Dodano: 08.01.2025, 07:31
ID ogłoszenia: 112126
Udostępnij:
Dodano: 08.01.2025, 07:31
ID ogłoszenia: 112126

Zobacz inne oferty

1 800 €netto
Nowe
Carpediem Care
Konstanz
1 800 €netto
Dodano: 9 godz. temu
Do góry