KIEROWNIK DZIAŁU ŻYWIENIA

KIEROWNIK DZIAŁU ŻYWIENIA

Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
7 500 - 8 000 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0252

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 7 500 do 8 000 PLN

Zakres obowiązków:
- Planowanie produkcji oraz kalkulowanie posilków w trybie ustalonym przepisami.
- Opracowywanie jadłospisów, opisów wyrobów oraz asygnat dla podległych pracowników.
- Sprawowanie nadzoru nad pracą pracowników kuchni,jadalni i kawiarni, głównie w zakresie technologii i produkcji posilków, jak również obsługi gości i higieny osobistej pracowników.
- Sprawowanie nadzoru nad czasem pracy pracowników ,sporządzanie harmonogramów czasu pracy
- Bezpośredni nazdór nad magazynem spożywyczym oraz ewidencja ilościowo-wartościową.
- Rozliczenie kosztów żywienia, zachowując normy obowiązujących stawek tzw. "wsadu do kotła"
-Organizowanie oraz odpowiedzialność za spotkania,konferencje,pokazy i szkolenia we współpracy z pozostałymi działami.
-Dokumentacji HACCP oraz prowadzenie wymaganych zapisów.


Miejsce pracy:
72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie

Pracodawca:
CRR KRUS SASANKA W ŚWINOUJŚCIU

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: Dietetyka,technolog żywienia, wyższe (w tym licencjat), kierunek: Dietetyka,technolog żywienia
  • Wykształcenie: średnie, I wyższe kierunek/specjalność: wskazane dietetyka, technolog żywienia doświadczenie zawodowe: średnie z 5 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, wyższe z 3 rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku umiejętności-uprawnienia: -doświadczenie na stanowisku kierowniczym, - praca na stanowisku związanym z planowaniem,opracowywaniem,kalkulowaniem posiłków, -znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO posiłków, - dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych. Data rozpoczęcia pracy: od październik 2025 r. Rodzaj umowy: umowa na okres próbny,umowa na czas określony,umowa na czas nieokreślony. Praca w godzinach: 7:00- 14:35 i 8:00- 15:35 Miejsce zgłoszenia się kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba Centrum


Inne wymagania:
Wykształcenie: średnie, I wyższe kierunek/specjalność: wskazane dietetyka, technolog żywienia doświadczenie zawodowe: średnie z 5 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, wyższe z 3 rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku umiejętności-uprawnienia: -doświadczenie na stanowisku kierowniczym, - praca na stanowisku związanym z planowaniem,opracowywaniem,kalkulowaniem posiłków, -znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO posiłków, - dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych. Data rozpoczęcia pracy: od październik 2025 r. Rodzaj umowy: umowa na okres próbny,umowa na czas określony,umowa na czas nieokreślony. Praca w godzinach: 7:00- 14:35 i 8:00- 15:35 Miejsce zgłoszenia się kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba Centrum

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Kazimiera Kotus

Nr telefonu:
91 328 58 10

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
.

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 17.05.2025, 05:40
ID ogłoszenia: 217547
Udostępnij:
Dodano: 17.05.2025, 05:40
ID ogłoszenia: 217547

Zobacz inne oferty

4 666 złbrutto
Nowe
Tarnobrzeg
4 666 złbrutto
Dodano: 2 godz. temu
30,50 złbrutto
Nowe
Jarosław
30,50 złbrutto
Dodano: 2 godz. temu
6 741 złbrutto
Nowe
Dąbrowa Górnicza
6 741 złbrutto
Dodano: 2 godz. temu
7 178 złbrutto
Nowe
Dąbrowa Górnicza
7 178 złbrutto
Dodano: 2 godz. temu
Do góry