StPr/25/0252
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 7 500 do 8 000 PLN
Zakres obowiązków:
- Planowanie produkcji oraz kalkulowanie posilków w trybie ustalonym przepisami.
- Opracowywanie jadłospisów, opisów wyrobów oraz asygnat dla podległych pracowników.
- Sprawowanie nadzoru nad pracą pracowników kuchni,jadalni i kawiarni, głównie w zakresie technologii i produkcji posilków, jak również obsługi gości i higieny osobistej pracowników.
- Sprawowanie nadzoru nad czasem pracy pracowników ,sporządzanie harmonogramów czasu pracy
- Bezpośredni nazdór nad magazynem spożywyczym oraz ewidencja ilościowo-wartościową.
- Rozliczenie kosztów żywienia, zachowując normy obowiązujących stawek tzw. "wsadu do kotła"
-Organizowanie oraz odpowiedzialność za spotkania,konferencje,pokazy i szkolenia we współpracy z pozostałymi działami.
-Dokumentacji HACCP oraz prowadzenie wymaganych zapisów.
Miejsce pracy:
72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
CRR KRUS SASANKA W ŚWINOUJŚCIU
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: Dietetyka,technolog żywienia, wyższe (w tym licencjat), kierunek: Dietetyka,technolog żywienia
- Wykształcenie: średnie, I wyższe kierunek/specjalność: wskazane dietetyka, technolog żywienia doświadczenie zawodowe: średnie z 5 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, wyższe z 3 rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku umiejętności-uprawnienia: -doświadczenie na stanowisku kierowniczym, - praca na stanowisku związanym z planowaniem,opracowywaniem,kalkulowaniem posiłków, -znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO posiłków, - dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych. Data rozpoczęcia pracy: od październik 2025 r. Rodzaj umowy: umowa na okres próbny,umowa na czas określony,umowa na czas nieokreślony. Praca w godzinach: 7:00- 14:35 i 8:00- 15:35 Miejsce zgłoszenia się kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba Centrum
Inne wymagania:
Wykształcenie: średnie, I wyższe kierunek/specjalność: wskazane dietetyka, technolog żywienia doświadczenie zawodowe: średnie z 5 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, wyższe z 3 rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku umiejętności-uprawnienia: -doświadczenie na stanowisku kierowniczym, - praca na stanowisku związanym z planowaniem,opracowywaniem,kalkulowaniem posiłków, -znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO posiłków, - dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych. Data rozpoczęcia pracy: od październik 2025 r. Rodzaj umowy: umowa na okres próbny,umowa na czas określony,umowa na czas nieokreślony. Praca w godzinach: 7:00- 14:35 i 8:00- 15:35 Miejsce zgłoszenia się kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba Centrum
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Kazimiera Kotus
Nr telefonu:
91 328 58 10
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail