StPr/25/0360
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 8 000 PLN
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków – Menadżer Restauracji
Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji,koordynacja pracy zespołu (kuchni, sali, baru),kontrola jakości obsługi klienta i standardów serwisu.Nadzór nad personelem, rekrutacja, szkolenie, motywowanie i ocenianie pracowników,tworzenie grafików pracy i kontrola czasu pracy.
Zarządzanie finansami i budżetem,kontrola kosztów, marż, zamówień i stanów magazynowych,analiza sprzedaży i przygotowywanie raportów finansowych.
Tworzenie i wdrażanie strategii rozwoju restauracji,planowanie promocji, kampanii marketingowych i wydarzeń specjalnych,budowanie pozytywnego wizerunku lokalu.
Zapewnienie zgodności z przepisami,kontrola standardów sanitarnych, BHP i przeciwpożarowych,nadzór nad dokumentacją i wymaganymi pozwoleniami.
Miejsce pracy:
Bałtycka 1, 76-107 Jarosławiec, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny "Marysieńka" Gajewski Wojciech
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: pomaturalne/policealne
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący, niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
- Obsługa kas fiskalnych, terminala płatniczego wraz z fakturowaniem , komunikatywność, wysoka kultura osobista, aktualna książeczka Sanepid
- Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C2 - biegły, w piśmie: C2 - biegły
Inne wymagania:
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C2 - biegły, w piśmie: C2 - biegły
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Wojciech Gajewski
Nr telefonu:
508328773
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail