StPr/24/3986
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 600 PLN
+ 5% premii,dodatek stażowy potwierdzony świadectwami pracy
Zakres obowiązków:
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków
- fachowe i zgodne z przestrzeganiem zasad przyrządzanie posiłków
- przestrzeganie punktów kontroli HACCP
Miejsce pracy:
Źródłowa 52, 91-735 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Pracodawca:
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technolog staż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikami badania sanitarno-epidemiologiczne umiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu; odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków umiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHP znajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennego znajomość systemu HACCP znajomość należności żywnościowych
Inne wymagania:
wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technolog staż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikami badania sanitarno-epidemiologiczne umiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu; odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków umiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHP znajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennego znajomość systemu HACCP znajomość należności żywnościowych
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
261 444 841 261 444 848
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon