KIEROWNIK KUCHNI I STOŁÓWKI

KIEROWNIK KUCHNI I STOŁÓWKI

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 4 600 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/24/3986

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 4 600 PLN
+ 5% premii,dodatek stażowy potwierdzony świadectwami pracy

Zakres obowiązków:
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków
- fachowe i zgodne z przestrzeganiem zasad przyrządzanie posiłków
- przestrzeganie punktów kontroli HACCP

Miejsce pracy:
Źródłowa 52, 91-735 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Pracodawca:
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca w wolne dni

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie zawodowe
  • wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technolog staż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikami badania sanitarno-epidemiologiczne umiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu; odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków umiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHP znajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennego znajomość systemu HACCP znajomość należności żywnościowych


Inne wymagania:
wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technolog staż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikami badania sanitarno-epidemiologiczne umiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu; odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków umiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHP znajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennego znajomość systemu HACCP znajomość należności żywnościowych

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
261 444 841 261 444 848

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Dodano: 31.10.2024, 03:45
ID ogłoszenia: 75204
Udostępnij:
Dodano: 31.10.2024, 03:45
ID ogłoszenia: 75204

Zobacz inne oferty

4 300 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Grudziądz
4 300 złbrutto
Dodano: 5 min temu
3 000 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Inowrocław
3 000 złbrutto
Dodano: 5 min temu
4 300 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Bydgoszcz
4 300 złbrutto
Dodano: 5 min temu
4 666 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Bydgoszcz
4 666 złbrutto
Dodano: 5 min temu
Do góry