StPr/24/3334
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 6 000 PLN
Zakres obowiązków:
- zarządzanie lokalem gastronomicznym z uwzględnieniem spraw pracowniczych, zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych
- zamawianie produktów oraz negocjowanie cen i warunków dostaw
- wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego
- prowadzenie rozmów handlowych, prezentacji dot. organizacji imprez
- dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego
- prowadzenie, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu
Miejsce pracy:
Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- min. 1 rok doświadczenia na stanowisku kierownik restauracji
Inne wymagania:
min. 1 rok doświadczenia na stanowisku kierownik restauracji
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
X Y
Nr telefonu:
0000000000000
Wymagane dokumenty:
......................