Szef produkcji ze znajomością technologii mięsa będzie odpowiedzialny za produkcję, system HACCP oraz zamówienia,
zarządzanie zespołem pracowników produkcyjnych, delegowanie obowiązków,
nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych,
stosowanie zasad GMP, GHP i BHP.
Miejsce pracy: 22-400 Żdanów 41 D, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Pracodawca: "Agrozam" Sp. z o.o.
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Typ propozycji: praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, umiejętności stosowania standardów jakościowych HACCP, GMP i GHP, znajomość obsługi komputera, kierowanie zespołem
- [Umiejętność 2] : doświadczenie na podobnym stanowisku kierowniczym (technolog produkcji, kierownik produkcji) preferowane w branży mięsnej; [Umiejętność 1] : Wykształcenie: minimum zawodowe-techniczne (technolog produkcji żywności),
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : doświadczenie na podobnym stanowisku kierowniczym (technolog produkcji, kierownik produkcji) preferowane w branży mięsnej; [Umiejętność 1] : Wykształcenie: minimum zawodowe-techniczne (technolog produkcji żywności),
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Andrzej Piasecki
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 500 PLN