StPr/24/0761
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 8 000 PLN
brutto
Zakres obowiązków:
zarządzanie zespołem pracowników produkcji w zakładzie produkcyjnym w branży spożywczej w 2-zmianowym systemie pracy, nadzór nad przebiegiem procesu technologicznego zgodnie z systemami i standardami zapewnienia jakości, rozliczanie i raportowanie bieżącej produkcji, udział w pracy laboratorium zakładowego, wdrażanie nowych rozwiązań technologicznych i ich optymalizacja, współpraca ze służbami utrzymania ruchu
Miejsce pracy:
ZIELNA 15, 82-500 Kwidzyn, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Pracodawca:
MARCONI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Technologia żywności, Inżynieria produkcji
- Efektywne zarządzanie zespołem produkcyjnym, obsługa komputera MS Ofice, doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 3), bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, sumienność, dokładność, zaangażowanie
- wykształcenie wyższe w kierunku technologia żywności, inżynieria produkcji lub pokrewne, umiejętność pracy w zespole oraz kierowania ludźmi w systemie pracy 2 zmianowej, znajomość procedur w zakresie bezpieczeństwa żywności i standardów zapewnienia jakości
Inne wymagania:
wykształcenie wyższe w kierunku technologia żywności, inżynieria produkcji lub pokrewne, umiejętność pracy w zespole oraz kierowania ludźmi w systemie pracy 2 zmianowej, znajomość procedur w zakresie bezpieczeństwa żywności i standardów zapewnienia jakości
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Łukasz Lisiecki
Nr telefonu:
600 094 310
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail