StPr/25/11717
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 405 PLN
+ premia 10% + 60% dodatku funkcyjnego
Zakres obowiązków:
- organizacja i nadzór nad pracami zgodnie z przepisami w jednostkach i instytucjach wojskowych podporządkowanych Komendantowi 2. Regionalnej Bazy Logistycznej,
- dbałość o bezpieczeństwo pracowników (w tym o stan pomieszczeń maszyn i środków ochrony indywidualnej) oraz egzekwowanie przestrzegania przez pracowników BHP,
- kierownik ma również obowiązek reagować na zagrożenia, organizować szkolenia, informować przełożonych o problemach i wydawać pracownikom polecenia w zakresie bezpieczeństwa.
Miejsce pracy:
Marsa 110, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- zawód: Specjalista bezpieczeństwa i higieny pracy (wymagany staż - lata: 4)
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany, angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
- Wymagania: - wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), - doświadczenie zawodowe: 4 lata, - uprawnienia: kierunek lub specjalność w zakresie BHP, - znajomość j. polskiego w stopniu komunikatywnym, - podstawowa znajomość języka angielskiego. Miejsce wykonywania pracy: Warszawa-Rembertów Godziny pracy: pon -czw: 7:00-15:30, pt.: 7:00-13:00 Kontakt: e-mail: [email protected]
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), - doświadczenie zawodowe: 4 lata, - uprawnienia: kierunek lub specjalność w zakresie BHP, - znajomość j. polskiego w stopniu komunikatywnym, - podstawowa znajomość języka angielskiego. Miejsce wykonywania pracy: Warszawa-Rembertów Godziny pracy: pon -czw: 7:00-15:30, pt.: 7:00-13:00 Kontakt: e-mail: [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail

Zaloguj się przez Facebook