StPr/25/10216
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 254 PLN
+ premia regulaminowa 20% wynagrodzenia stażowego + dodatek stażowy + dodatek funkcyjny
Zakres obowiązków:
- nadzór nad personelem kuchni szkolnej;
- przygotowywanie jadłospisów zgodnie z przepisami prawa i instrukcjami w zakresie żywienia dzieci i młodzieży;
- zamawianie towaru na potrzeby stołówki oraz opisywanie faktur/rachunków w tym zakresie;
- odpowiedzialność za materialne środki pieniężne;
- raportowanie i prowadzenie kartoteki magazynu;
- kontrole stanu zapasów magazynu;
- rozliczenia opłat za żywienie rozliczanie faktur zamówienia publiczne - przetarg na dostarczanie żywności.
Miejsce pracy:
Białostocka 10/18, 03-744 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KRÓLA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- zawód: Intendent
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Obsługa komputera
- Wymagania: - wykształcenie co najmniej średnie ogólnokształcące z pięcioletnim stażem pracy lub wykształcenie wyższe i dwuletni staż pracy. Preferowane doświadczenie zawodowe w kierowaniu kuchnią w szczególności w placówce oświatowej. - umiejętności: obsługa komputera (Excel, Word), znajomość zasad HACCP, fakturowania, prowadzenia magazynu, rozliczanie wpłat, - sumienność, punktualność, obowiązkowość, terminowość, komunikatywność i współpraca, - mile widziana znajomość programu STOŁÓWKA, INTENDENT PRO, 24WE, - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godzinach: 7:30 - 15:30, Kontakt: osobisty, e-mail: [email protected], tel. 22 61 95 501.
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie co najmniej średnie ogólnokształcące z pięcioletnim stażem pracy lub wykształcenie wyższe i dwuletni staż pracy. Preferowane doświadczenie zawodowe w kierowaniu kuchnią w szczególności w placówce oświatowej. - umiejętności: obsługa komputera (Excel, Word), znajomość zasad HACCP, fakturowania, prowadzenia magazynu, rozliczanie wpłat, - sumienność, punktualność, obowiązkowość, terminowość, komunikatywność i współpraca, - mile widziana znajomość programu STOŁÓWKA, INTENDENT PRO, 24WE, - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godzinach: 7:30 - 15:30, Kontakt: osobisty, e-mail: [email protected], tel. 22 61 95 501.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
22 61 95 501
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook