KIEROWNIK STOŁÓWKI K/M

KIEROWNIK STOŁÓWKI K/M

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Znajomość języka
polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 5 254 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/10216

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 5 254 PLN
+ premia regulaminowa 20% wynagrodzenia stażowego + dodatek stażowy + dodatek funkcyjny

Zakres obowiązków:
- nadzór nad personelem kuchni szkolnej;
- przygotowywanie jadłospisów zgodnie z przepisami prawa i instrukcjami w zakresie żywienia dzieci i młodzieży;
- zamawianie towaru na potrzeby stołówki oraz opisywanie faktur/rachunków w tym zakresie;
- odpowiedzialność za materialne środki pieniężne;
- raportowanie i prowadzenie kartoteki magazynu;
- kontrole stanu zapasów magazynu;
- rozliczenia opłat za żywienie rozliczanie faktur zamówienia publiczne - przetarg na dostarczanie żywności.

Miejsce pracy:
Białostocka 10/18, 03-744 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Pracodawca:
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 73 IM. KRÓLA STEFANA BATOREGO W WARSZAWIE

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie ogólnokształcące
  • zawód: Intendent
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • Obsługa komputera
  • Wymagania: - wykształcenie co najmniej średnie ogólnokształcące z pięcioletnim stażem pracy lub wykształcenie wyższe i dwuletni staż pracy. Preferowane doświadczenie zawodowe w kierowaniu kuchnią w szczególności w placówce oświatowej. - umiejętności: obsługa komputera (Excel, Word), znajomość zasad HACCP, fakturowania, prowadzenia magazynu, rozliczanie wpłat, - sumienność, punktualność, obowiązkowość, terminowość, komunikatywność i współpraca, - mile widziana znajomość programu STOŁÓWKA, INTENDENT PRO, 24WE, - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godzinach: 7:30 - 15:30, Kontakt: osobisty, e-mail: [email protected], tel. 22 61 95 501.


Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie co najmniej średnie ogólnokształcące z pięcioletnim stażem pracy lub wykształcenie wyższe i dwuletni staż pracy. Preferowane doświadczenie zawodowe w kierowaniu kuchnią w szczególności w placówce oświatowej. - umiejętności: obsługa komputera (Excel, Word), znajomość zasad HACCP, fakturowania, prowadzenia magazynu, rozliczanie wpłat, - sumienność, punktualność, obowiązkowość, terminowość, komunikatywność i współpraca, - mile widziana znajomość programu STOŁÓWKA, INTENDENT PRO, 24WE, - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godzinach: 7:30 - 15:30, Kontakt: osobisty, e-mail: [email protected], tel. 22 61 95 501.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
22 61 95 501

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 04.10.2025, 03:54
ID ogłoszenia: 328176
Udostępnij:
Dodano: 04.10.2025, 03:54
ID ogłoszenia: 328176

Zobacz inne oferty

Do góry