KIEROWNIK ZMIANY

KIEROWNIK ZMIANY

Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
6 000 - 8 000 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0224

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 6 000 do 8 000 PLN

Zakres obowiązków:
Bieżące koordynowanie i nadzorowanie procesów produkcyjnych z planami produkcyjnymi. Bieżący nadzór nad sprawnym i bezawaryjnym funkcjonowaniem maszyn i urządzeń produkcyjnych z założonymi standardami. Nadzoruje i zarządza bieżącą pracą osób na zmianie oraz dba o odpowiednie obsadzenie zmiany
zespołem pracowników w celu efektywnego wykorzystania możliwości produkcyjnych. Odpowiada za przestrzeganie dyscypliny pracy i zasad GMP, BHP oraz HACCP przez pracowników na zmianie. Kontroluje i odpowiada za optymalizację zużycia materiałów, środków chemicznych, dodatków i
opakowań przy procesie produkcyjnym. Weryfikuje stężenie środków myjących oraz prowadzi nadzór nad procesami mycia i zrzutów do kanalizacji z zachowaniem wpisów w zeszytach stacji mycia. Kontroluje i nadzoruje wysyłki śmietanki i koncentratu serwatki. Uczestniczy w prowadzonych próbach technologicznych, wdrażaniu nowych produktów, ze szczególnym uwzględnieniem nadzoru nad przebiegiem przechowywania tych produktów. Prowadzi i nadzoruje niezbędną dokumentację produkcyjną na szczeblu powierzonego obszaru działania.

Miejsce pracy:
62-817 Goliszew 3A, powiat: kaliski, woj: wielkopolskie

Pracodawca:
CEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie zawodowe
  • Wyksztalcenie min. średnie (ekonomiczne, techniczne lub chemiczne), min. 3 lata na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej, umiejętności: samodzielne zarządzanie działem produkcyjnym, podejmowania decyzji w zakresie produkcji, organizacyjne i współdziałania z większą ilością osób, umiejętności komunikacyjne i mediacyjne, umiejętność zarządzania zespołem i wyznaczania jasnych, możliwych do realizacji zadań. Dodatkowo: znajomość zagadnień z zakresu mechaniki i maszyn, znajomość zagadnień GMP, BHP i HACCP.


Inne wymagania:
Wyksztalcenie min. średnie (ekonomiczne, techniczne lub chemiczne), min. 3 lata na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej, umiejętności: samodzielne zarządzanie działem produkcyjnym, podejmowania decyzji w zakresie produkcji, organizacyjne i współdziałania z większą ilością osób, umiejętności komunikacyjne i mediacyjne, umiejętność zarządzania zespołem i wyznaczania jasnych, możliwych do realizacji zadań. Dodatkowo: znajomość zagadnień z zakresu mechaniki i maszyn, znajomość zagadnień GMP, BHP i HACCP.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Katarzyna Sikora

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji na adres: [email protected] umieszczając w temacie nazwę stanowiska pracy. Termin składania aplikacji: 15.03.2025 Bardzo prosimy o umieszczenie na CV poniższej klauzuli. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, Termin: 15.03.2025
Dodano: 19.02.2025, 05:27
ID ogłoszenia: 147143
Udostępnij:
Dodano: 19.02.2025, 05:27
ID ogłoszenia: 147143

Zobacz inne oferty

Do góry