StPr/25/0008
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,5 PLN
Zakres obowiązków:
Ręczne pakowanie wyrobów mięsnych (np. wędlin, mięsa surowego, półproduktów) do odpowiednich opakowań zgodnie z wymaganiami jakościowymi i higienicznymi.
Oznaczanie i etykietowanie produktów zgodnie ze specyfikacją.
Kontrola jakości produktów przed pakowaniem (np. wygląd, waga, kompletność).
Zabezpieczanie zapakowanych produktów do transportu lub dalszej obróbki.
Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, zgodnie z obowiązującymi normami sanitarnymi.
Przestrzeganie zasad BHP oraz procedur obowiązujących w zakładzie przetwórstwa mięsnego. Wymagania: sprawność manualna i dobra kondycja fizyczna.
Gotowość do pracy w niskich temperaturach (warunki chłodnicze).
Umiejętność pracy w szybkim tempie i precyzja w wykonywaniu zadań.
Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym (w tym weekendy).
Miejsce pracy:
Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- Sprawność fizyczna i manualna, dokładność, punktualność, sumienność, dyspozycyjność
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Anna Maria Wrzosek
Nr telefonu:
257817143
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
skierowanie