StPr/25/0241
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 6 850 PLN
Zakres obowiązków:
Organizacja i współudział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych systemów jakości i bezpieczeństwa produktu; nadzór nad dokumentacją jakościową w procesie produkcyjnym; wdrażanie oraz ulepszanie procesów zgodnie ze standardami jakościowymi; definiowanie planów poprawy do wyeliminowania powstałych niezgodności w trakcie Kontroli Jakości.
Miejsce pracy:
96-200 Wałowice 43, powiat: rawski, woj: łódzkie
Pracodawca:
THE MOTION OUTSOURCING SP. Z O.O.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- znajomość systemu ISO i HACCP, -zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności, auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
- [Umiejętność 2] : Tworzenie planu i procedur analiz jakościowych [Umiejętność 1] : Identyfikacja problemów jakościowych, koordynacja działań korygujących i zapobiegawczych; [Inne] : Preferowane wykształcenie wyższe: technologia żywności, towaroznawstwo; umiejętność zarządzania zespołem; umiejętność podejmowania decyzji i kreatywnego rozwiązywania problemów; umiejętność samodzielnego planowania; dobre umiejętności analityczne; wysoka odporność na stres
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : Tworzenie planu i procedur analiz jakościowych [Umiejętność 1] : Identyfikacja problemów jakościowych, koordynacja działań korygujących i zapobiegawczych; [Inne] : Preferowane wykształcenie wyższe: technologia żywności, towaroznawstwo; umiejętność zarządzania zespołem; umiejętność podejmowania decyzji i kreatywnego rozwiązywania problemów; umiejętność samodzielnego planowania; dobre umiejętności analityczne; wysoka odporność na stres
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Jacek Redlicki
Nr telefonu:
511 728 001
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail