KUCHARKA K/M

KUCHARKA K/M

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Znajomość języka
polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 5 000 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/05620

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
+ 20% premii; + dodatek stażowy

Zakres obowiązków:

1. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów dla dzieci.
2. Zmywanie i sprzątanie kuchni.
3. Przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów sanitarnych.
4. Wdrażanie nowych przepisów z myślą o urozmaiceniu dotychczasowego menu dziecięcego zgodnie z wytycznymi i potrzebami.

Miejsce pracy:
Niegocińska 9, 02-698 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Pracodawca:
PRZEDSZKOLE NR 244 "NIEGOCIŃSKIE SKRZATY"

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
  • zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • Wymagania: - wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; - doświadczenie zawodowe: co najmniej 5 lat; - umiejętnosc pracy w zespole; zarządzanie pracą personelu; właściwe zaopatrzenie; - kucharz powinien znać różne techniki przygotowywania posiłków, potrafić obsługiwać sprzęt gastronomiczny, umieć ocenić jakość produktów, znać zasady przechowywania żywności oraz przyrządzania dań; - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 6:00-14:00. Kontakt: osobisty, e-mail: [email protected]; tel. 22 843 30 49


Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; - doświadczenie zawodowe: co najmniej 5 lat; - umiejętnosc pracy w zespole; zarządzanie pracą personelu; właściwe zaopatrzenie; - kucharz powinien znać różne techniki przygotowywania posiłków, potrafić obsługiwać sprzęt gastronomiczny, umieć ocenić jakość produktów, znać zasady przechowywania żywności oraz przyrządzania dań; - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 6:00-14:00. Kontakt: osobisty, e-mail: [email protected]; tel. 22 843 30 49

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
22 843 30 49

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 14.05.2025, 04:20
ID ogłoszenia: 213345
Udostępnij:
Dodano: 14.05.2025, 04:20
ID ogłoszenia: 213345

Zobacz inne oferty

Do góry