StPr/25/10713
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
Do wynagrodzenia doliczane do 20% premii regulaminowej oraz dodatek stażowy wypłacany od 5% (czyli dla osob z min. 5-letnim stażem pracy
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków dla uczniów szkoły,
- pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem,
- przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonywaniem,
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno- sanitarnych, dyscypliny pracy ,BHP i p.poż,
- natychmiastowe zgłaszanie intendentce powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia,
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ( śniadanie, obiad, podwieczorek) i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,
- dbanie o czystość i estetyczny wygląd stanowisk pracy i pomieszczenia
Wykonywanie innych, doraźnych poleceń przełożonego.
Miejsce pracy:
Szeligowska 65a, 01-320 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Szkoła Podstawowa nr 407
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie branżowe
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
- Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne, Dobry kontakt z klientem
- Wymagania: wykształcenie średnie branżowe, dobry kontakt z klientem, dobre zdolności interpersonalne i komunikacyjne, 4 lata doświadczenia zawodowego. Miejsce pracy: ul. Szeligowska 65 a. Godziny pracy: 7-15 Zgłoszenia: [email protected], tel.: 22 277 20 45.
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie średnie branżowe, dobry kontakt z klientem, dobre zdolności interpersonalne i komunikacyjne, 4 lata doświadczenia zawodowego. Miejsce pracy: ul. Szeligowska 65 a. Godziny pracy: 7-15 Zgłoszenia: [email protected], tel.: 22 277 20 45.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
22 277 20 45
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook