StPr/25/0933
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 60,00 PLN
60,00 zł brutto/godz.
Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i na zasadach określonych w powszechnie obowiązujących przepisach dotyczących zbiorowego żywienia
2. Przygotowywanie posiłków dla 15 wychowanków zgodnie z raportami żywieniowymi i jadłospisem w placówkach opiekuńczo-wychowawczych,
3. Wykorzystywanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną.
4. Przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzania posiłków na dany dzień,
5. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni oraz powierzonego sprzętu, szafek i blatów kuchennych,
6. Przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych i natychmiastowa utylizacja produktów z przekroczoną datą do spożycia.
Miejsce pracy:
59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Pracodawca:
POWIATOWE CENTRUM POMOCY RODZINIE W LUBINIE
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- 1. Posiadanie obywatelstwa polskiego (o stanowisko mogą ubiegać się również osoby nie posiadające obywatelstwa polskiego zgodnie z art. 11 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz.U. z 2018 r. poz. 1260), 2. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych, 3. Niekaralność za przestępstwa ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwa skarbowe 4. Stan zdrowia pozwalający na podjęcie pracy na ww. stanowisku, ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna 5. Wykształcenie zawodowe 6. Doświadczenia w zawodzie min. 1 rok 7. Wykształcenie o profilu gastronomicznym, 8. Doświadczenie zawodowe w obszarze gastronomicznym, 9. Samodzielność i inicjatywa, dyspozycyjność, odpowiedzialność, rzetelność, uczciwość, sumienność i motywacja do pracy, 10. Umiejętność pracy w zespole, 11. Umiejętność pracy pod presją czasu.
Inne wymagania:
1. Posiadanie obywatelstwa polskiego (o stanowisko mogą ubiegać się również osoby nie posiadające obywatelstwa polskiego zgodnie z art. 11 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz.U. z 2018 r. poz. 1260), 2. Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych, 3. Niekaralność za przestępstwa ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwa skarbowe 4. Stan zdrowia pozwalający na podjęcie pracy na ww. stanowisku, ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna 5. Wykształcenie zawodowe 6. Doświadczenia w zawodzie min. 1 rok 7. Wykształcenie o profilu gastronomicznym, 8. Doświadczenie zawodowe w obszarze gastronomicznym, 9. Samodzielność i inicjatywa, dyspozycyjność, odpowiedzialność, rzetelność, uczciwość, sumienność i motywacja do pracy, 10. Umiejętność pracy w zespole, 11. Umiejętność pracy pod presją czasu.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
76 847 96 91
Wymagane dokumenty:
---
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon