29355412
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 202,71 NOK
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dań a’la carte, dań cateringowych, przyjęć, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności, utrzymanie miejsca pracy w czystości. Współpraca z szefem kuchni, składanie raportów. Zamawianie produktów, dokonywanie inwentaryzacji i przeglądu produktów, przestrzeganie przepisów HACCP.
Miejsce pracy:
Chr. Fredriksens gt 3, 8445 Melbu, Norwegia
Pracodawca:
Melbu Hotell AS
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- bardzo wysoka kultura osobista
- Wymagane doświadczenie – min. 1 rok, w przypadku osób bez wykształcenia gastronomicznego wymagane kilkuletnie doświadczenie w pracy Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do pracy i życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Inne wymagania:
Wymagane doświadczenie – min. 1 rok, w przypadku osób bez wykształcenia gastronomicznego wymagane kilkuletnie doświadczenie w pracy Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do pracy i życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia– Kucharz w hotelu