KUCHARZ

KUCHARZ

Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Znajomość języka
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 202,71 zł
brutto
Stawka za godzinę
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
69ba5978-1f3f-4446-8eab-a953e33627d6

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wynagrodzenie:
od 202,71 NOK

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dań a’la carte, dań cateringowych, przyjęć, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności, utrzymanie miejsca pracy w czystości. Współpraca z szefem kuchni, składanie raportów. Zamawianie produktów, dokonywanie inwentaryzacji i przeglądu produktów, przestrzeganie przepisów HACCP.

Miejsce pracy:
Chr. Fredriksens gt 3, 8445 Melbu, Norwegia

Pracodawca:
Melbu Hotell AS

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • chęć podnioszenia kwalifikacji
  • Doświadczenie zawodowe: Wymagane – min. 1 rok, w przypadku osób bez wykształcenia gastronomicznego wymagane kilkuletnie doświadczenie w pracy. Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do pracy i życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.


Inne wymagania:
Doświadczenie zawodowe: Wymagane – min. 1 rok, w przypadku osób bez wykształcenia gastronomicznego wymagane kilkuletnie doświadczenie w pracy. Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do pracy i życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.

Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP

Wymagane dokumenty:
CV i list motywacyjny

Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia– Kucharz_Melbu
Dodano: 26.01.2025, 04:00
ID ogłoszenia: 126852
Udostępnij:
Dodano: 26.01.2025, 04:00
ID ogłoszenia: 126852

Zobacz inne oferty

Do góry