StPr/25/0630
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 8 000 PLN
[Praca na czas określony] : 2-3 LATA [Godzina zakończenia pracy] : 21:00 [Zakwaterowanie | wyżywienie] : 50/50
Zakres obowiązków:
KUCHARZ MASTER DONER YAPRAK, JEST ODPOWIEDZIALNY ZA WYSUBLIMOWANY PROCES TECHNOLOGICZNY PRZYGOTOWYWANIA MIĘSA W CIENKICH 2MM PŁATACH CIĘTYCH RĘCZNIE. KUCHARZ WYBIERA ODPOWIEDNI RODZAJ MIĘSA, KROI, MARYNUJE, UKŁADA SPECJALNIE- DO TEJ PORY W POLSCE JEST TYLKO JEDEN SHAWERMA YAPRAK, JEDNAK CIĘTY GRUBIEJ. MIĘSO POTEM PODDAWANE JEST SPECJALNEJ OBRÓBCE I ŚCINANE NA CIENKIE PŁATY. DODATKOWO JAKO KUCHARZ ODPOWIADAĆ BĘDZIE ZA MENU RESTAURACJI Z GRILLEM I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TURECKICH ALA KARTA.
Miejsce pracy:
Wiślna 3, 31-007 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Pracodawca:
Hassan Elsherif HMA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
- zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący, polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- dobra organizacja pracy pod presją czasu, Kurs: Masarz rozbieracz-wykrawacz mięs
- PRECYZYJNE KROJENIE MIĘSA 2-3 MM, znajomość języka angielskiego w celu kontaktu z szefem kuchni.
Inne wymagania:
PRECYZYJNE KROJENIE MIĘSA 2-3 MM, znajomość języka angielskiego w celu kontaktu z szefem kuchni.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
AGNIESZKA MAKUCH
Nr telefonu:
500 767 763, 600 680 101
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail