StPr/25/1074
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 4 774 PLN
Zakres obowiązków:
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Miejsce pracy:
Beethovena 24, 80-171 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Pracodawca:
Dzmitry Kabiarda
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Znajomość różnych rodzajów ryb i technik krojenia, umiejętność przygotowywania sushi w zgodzie z tradycyjnymi japońskimi zasadami. Wiedza na temat higieny i bezpieczeństwa w kuchni sushi, zdolność do tworzenia nowych i innowacyjnych kombinacji smakowych.
Inne wymagania:
Znajomość różnych rodzajów ryb i technik krojenia, umiejętność przygotowywania sushi w zgodzie z tradycyjnymi japońskimi zasadami. Wiedza na temat higieny i bezpieczeństwa w kuchni sushi, zdolność do tworzenia nowych i innowacyjnych kombinacji smakowych.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dzmitry Kablarda
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail