325528
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,50 do 40,00 PLN
Wynagrodzenie ustalane indywidualnie
Zakres obowiązków:
• Przygotowywanie dań a’la carte – dania kuchni polskiej i regionalnej,
• Nadzór nad przygotowaniem dań na czas, ich wydawaniem i estetyką podania,
• Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji,
• Kontrola stanów magazynowych,
• Kontrola stanowisk przeznaczonych do obróbki żywności,
• Nadzór nad jakością zamawianej żywności, sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków.
Miejsce pracy:
Solina, powiat: leski, woj: podkarpackie
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- • Min. dwuletnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, • Bardzo dobra organizacja pracy własnej, • Mile widziane doświadczenie w dużych obiektach gastronomicznych, • Umiejętność pracy w zespole i wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, • Wysoka kultura osobista, • Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów, • Optymizm, sumienność i zaangażowanie, • Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym, • Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, • Praca w godzinach: 8:00 - 19:00.
Inne wymagania:
• Min. dwuletnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, • Bardzo dobra organizacja pracy własnej, • Mile widziane doświadczenie w dużych obiektach gastronomicznych, • Umiejętność pracy w zespole i wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, • Wysoka kultura osobista, • Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów, • Optymizm, sumienność i zaangażowanie, • Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym, • Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, • Praca w godzinach: 8:00 - 19:00.
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
Osoba do kontaktu:
Piotr Kozłowski
Nr telefonu:
13-46-310-60
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon