KUCHARZ

KUCHARZ

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Znajomość języka
polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 4 666 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/04122

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN

Zakres obowiązków:
kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.

Miejsce pracy:
Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Pracodawca:
kontakt przez PUP

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: średnie zawodowe
  • zawód: Kucharz*
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
  • umiejętność dbania o porządek, Książeczka sanepidowska, dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności
  • RW/15/2025- szukamy kandydatów bez nałogów miejsce pracy ul. Patriotów 20/22 Warszawa wykształcenie średnie zawodowe ewentualnie zawodowe zakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.


Inne wymagania:
RW/15/2025- szukamy kandydatów bez nałogów miejsce pracy ul. Patriotów 20/22 Warszawa wykształcenie średnie zawodowe ewentualnie zawodowe zakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.

Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu

Osoba do kontaktu:
CAZ - Centrum Aktywizacji Zawodowej

Nr telefonu:
+48 22 391 13 00

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
skierowanie- oferta przeznaczona wyłącznie dla zarejestrowanych osób bezrobotnych
Dodano: 05.04.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 182445
Udostępnij:
Dodano: 05.04.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 182445

Zobacz inne oferty

Do góry