StPr/25/2864
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 38,00 do 41,00 PLN
stawka godzinowa do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależniona będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji.
Zakres obowiązków:
Współtworzenie menu restauracji, przygotowanie potraw zgodnie z zatwierdzonymi recepturami oraz kontrola food cost. Magazynowanie żywności, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji magazynów, utrzymanie higieny i porządku w pomieszczeniach kuchennych, dbałość o produkty i sprzęt kuchenny. Praca według grafiku ustalonego z pracodawcą, również w weekendy, w godzinach 8-18 i 9-21.
Miejsce pracy:
Mariana Hemara 23/U1/U2, 80-280 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Pracodawca:
AGNIESZKA KOŚCIŃSKA OK GASTRO
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- dyspozycyjność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, wiedza o współczesnych trendach kulinarnych. Znajomość kuchni roślinnej będzie dodatkowym atutem.
Inne wymagania:
dyspozycyjność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, wiedza o współczesnych trendach kulinarnych. Znajomość kuchni roślinnej będzie dodatkowym atutem.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
- CV, książeczka sanepidowska.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail