StPr/25/0297
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
odpowiedzialność za jakość i estetykę serwowanych potraw;
pomoc w kreowaniu menu restauracji;
wsparcie przy planowaniu i sporządzaniu zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji;
przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z recepturami i standardami;
współpraca z zespołem kuchni;
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i przepisów BHP.
Miejsce pracy:
87-340 Strzygi 125, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca:
NASZE MAZURY J. MARCZAK M. SADOWSKI SPÓŁKA CYWILNA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku (z wyłączeniem praktycznej nauki zawodu); aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia; znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP oraz HACCP; pozytywne i otwarte usposobienie; wysoka kultura osobista; dobra organizacja pracy; pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego;
Inne wymagania:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku (z wyłączeniem praktycznej nauki zawodu); aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia; znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP oraz HACCP; pozytywne i otwarte usposobienie; wysoka kultura osobista; dobra organizacja pracy; pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego;
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Marta Sadowska
Nr telefonu:
698 927 634
Wymagane dokumenty:
skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne - przed zgłoszeniem kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: poniedziałek-piątek, Godziny : 10:00-14:00