Przygotowywanie posiłków, wykonywanie różnymi technikami i metodami, przygotowywanie napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt.
Miejsce pracy: Tadeusza Kościuszki 23A, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Pracodawca: Firma Handlowo Usługowa "LIDO" Mariusz Ciesielski
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Typ propozycji: praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- Umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie w gastronomii.
Inne wymagania:
Umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie w gastronomii.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Justyna Jurkowska
Nr telefonu:
748147 165
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 150 PLN