StPr/25/3473
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,00 PLN
wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Możliwość przejścia na umowę o pracę.
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu oraz standardami kuchni hotelowej, dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw, utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, współpraca z zespołem kuchennym w celu sprawnej organizacji pracy, kontrolowanie świeżości i jakości produktów, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Dni i godziny czasu pracy według ustaleń z pracodawcą. Praca również w weekendy i święta.
Miejsce pracy:
Stogi 20/GDAŃSK, 80-642 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Pracodawca:
AKADEMICKI ZWIĄZEK SPORTOWY CENTRALNY OŚRODEK SPORTU AKADMICKIEGO OŚRODEK W GDAŃSKU GÓRKI ZACHODNIE
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, umiejętność samodzielnego przygotowywania potraw, kreatywność i pasja do gotowania, zdolność do pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy własnej i zespołu, znajomość zasad HACCP i higieny pracy w kuchni, gotowość do pracy zmianowej, również w weekendy i święta.
Inne wymagania:
doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, umiejętność samodzielnego przygotowywania potraw, kreatywność i pasja do gotowania, zdolność do pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy własnej i zespołu, znajomość zasad HACCP i higieny pracy w kuchni, gotowość do pracy zmianowej, również w weekendy i święta.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
572 642 317
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
- CV.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail