Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy, dbanie o porządek i czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Miejsce pracy: Fryderyka Chopina 3, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Pracodawca: Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Bogdan Jeż
Nr telefonu:
74 845 82 40
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 400 PLN