StPr/25/0277
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 37,00 PLN
Zakres obowiązków:
Planowanie, przygotowywanie oraz opracowywanie potraw, zgodnie z przepisami. Obejmuje to również dobranie składników, ocena ich jakości i stosowanie różnych technik obróbki, jak termiczna, mechaniczna i ręczna. Ponadto, kucharz dba o czystość w kuchni, kontroluje jakość produktów i gotowych potraw oraz może koordynować pracę zespołu kuchennego. Prowadzimy kuchnię zbiorowego żywienia dla dzieci i młodzieży na obozach sportowych
Miejsce pracy:
89-530 Okoniny Nadjeziorne 62, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca:
Przedsiębiorstwo Turystyczne Pomorze Sp. z o.o.
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- gotowanie (wymagany staż - lata: 2), umiejętność organizacji czasu pracy, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący
Inne wymagania:
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
791878991
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail