StPr/25/0963
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w pizzerii, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego,a także porządkowanie pomieszczeń. Przestrzeganie przepisów bhp, ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli.
Miejsce pracy:
Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zdolności organizacyjne, manualne i komunikatywne, KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
- Mile widziany staż pracy na kuchni w gastronomii, chęć do pracy oraz chęć do pracy w zespole. W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli do pracy na stanowisku kucharza. Godziny pracy dwie zmiany od godz 12 do 20 i od godz. 16 do 00. Kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu uzgodnienia terminu rozmowy: nr. tel. 798 528 887.
Inne wymagania:
Mile widziany staż pracy na kuchni w gastronomii, chęć do pracy oraz chęć do pracy w zespole. W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli do pracy na stanowisku kucharza. Godziny pracy dwie zmiany od godz 12 do 20 i od godz. 16 do 00. Kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu uzgodnienia terminu rozmowy: nr. tel. 798 528 887.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Doradcy Klienta
Nr telefonu:
82 5627675, 691, 688, 687, 685, 676
Wymagane dokumenty:
skierowanie do pracy