StPr/25/1870
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 35,00 PLN
/h
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe organizowane w obiekcie, organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni, odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej, dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodności menu, opracowanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur, prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, eliminowanie błędów w procesie wytwarzania.
Miejsce pracy:
Lodowa 94, 93-232 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Pracodawca:
T.J. KORDUS PROPERTY SPÓŁKA JAWNA
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe
- doświadczenie na podobnym stanowisku
- [Inne] : KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Inne wymagania:
[Inne] : KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
KAROLINA KORDUS
Nr telefonu:
42 677 99 09
E-mail:
[email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail